• La portaveu del Grup Municipal de Cs, Cristina Sancho, assegura que “amb aquesta pujada dels impostos s’empobreix a les famílies, autònoms i les empreses”

Mataró, divendres 25 d’octubre del 2019. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Mataró ha votat en contra de la proposta de l’equip de govern de la ciutat format pel PSC i En Comú Podem, d’apujar els impostos de l’IBI, Impost d’Activitat Econòmica i l’Impost sobre Construccions. La portaveu de Cs, Cristina Sancho, ha destacat que l’increment de la fiscalitat al municipi no se centra només en aquests impostos sinó que  “la zona blava s’incrementarà un 6% i també pujaran les quotes de la piscina municipal o de les instal·lacions esportives”. Sancho ha assenyalat que “l’alcalde vol posar les mans a les butxaques dels mataronins” i  que l’únic que fa  amb la pujada d’impostos és  “hipotecar el futur econòmic de la ciutat”.

La portaveu de Cs  li ha dit a l’alcalde que aquesta pujada dels impostos “és la plasmació d’anys sense un projecte per a Mataró i de la falta de planificació per fomentar el creixement econòmic de la ciutat”. I ha afegit que  el seu fracàs  com alcalde “el fa pagar als mataronins amb una pujada d’impostos que únicament comportarà l’empobriment de les famílies i una major càrrega fiscal pels autònoms i les empreses”.

Des del Grup Municipal de Ciutadans han assegurat que  des de l’oposició seguiran treballant “en les línies mestres del programa electoral que considerem que és important per garantir un millor futur per a la ciutat”. Finalment des de Cs s’ha demanat al govern de la ciutat que “es dediqui a invertir més i en gastar menys”.