• El portaveu municipal de C’s ha anunciat que l’Onze de Setembre s’organitzarà una trobada popular a Premià de Mar per reivindicar “una Diada de tots”

Mataró, 9 de setembre de 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Mataró, Juan Carlos Ferrando, ha anunciat que “el representants públics de Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”, i ha explicat que això serà així “fins que no sigui realment una festa per a tots els catalans”.

El portaveu de C’s ha apostat per la celebració d’una “Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”.

Ferrando ha anunciat que l’Onze de Setembre Ciutadans organitzarà una trobada popular a Premià de Mar per “reivindicar una Diada de tots i no només per els separatistes”. Finalment, ha proposat que la Diada de Catalunya es traslladi al dia de Sant Jordi perquè “és un dia de festa cívica en que tots els catalans surten al carrer a celebrar-la”.